AMaS.sk - Asociácia mažoretkového športu Slovensko


27.01.

2012

Staškovská klubová súťaž "MEDZI NAMI"

Kategória: Stalo sa | Autor: Administrátor | Zobrazení: 3658

Súťažná sezóna je predo dvermi, avšak niektoré mažoretky sa už teraz nevedia dočkať kedy zase prevetrajú svoje paličky, či pom-pomy na súťažných doskách.



O tom, že súťaživosť a lásku k športu majú naše členky AMaS-u v sebe hlboko zakorenenú svedčí aj staškovská súťaž „ Medzi nami“, ktorú pre svoje zverenkyne pripravili vedúce Klubu Karamelky a Margarétky Staškov Edita Sabelová a Evka Latková.

Dňa 20.1.2012 priestory telocvične obsadili krásne súťaže chtivé slečny, ktoré od skorého rána neúnavne precvičovali svoje choreografie, ktorými o čosi neskôr ohurovali porotu aj divákov. K dobrej atmosfére a nálade určite prispela aj porota, ktorá hodnotila jednotlivé výkony súťažiacich. A to Vám poviem bolo sa na čo dívať.

Za porotcovský stolík si zasadli vedúce mažoretkových klubov a to: Tonka Vnuková – Asanka, Kysucké Nové Mesto Zuzaka Gajdošová – Asanka, Kysucké Nové Mesto Zuzka Priečková – Čačanky , Čadca Mirka Badzgonovej – Nikol, Turzovka

Skvelé výkony, umenie práce s paličkou a odvahu mažoretiek vystúpiť na domácej pôde ocenili všetci prítomní diváci, rodičia a priaznivci tohto športu skvelým neutíchajúcim potleskom. No a ako to už býva na koniec súťaže, nechýbalo aj malé občerstvenie, ktoré pre naše mažoretky pripravil krúžok pečenia v podobe sladkých medovníčkov a oceňovanie víťazov za ich skvelé výkony. My sa samozrejme touto cestou pripájame a všetkým medailovým Karamelkám a Margarétkam blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov.

Už teraz sa tešíme na ďalší ročník staškovskej súťaže „Medzi nami“. Dúfam, že nás znova pozvete. Editke a Evke ďakujeme, že aj takýmto spôsobom pomáhajú rozvíjať mažoretkový šport a prajeme im veľa elánu do ich ďalšej práce.




Kontakt

Asociácia mažoretkového športu Slovensko
Rozkvet 2073/155-46
017 01 Považská Bystrica
Slovenská republika

IČO: 37 894 021
DIČ: 2021798086
web: www.amas.sk
e-mail: office@amas.sk

Korešpondenčná adresa

AMAS, Centrum voľného času
Lánska 2575/92
017 01 Považská Bystrica

Bankové spojenie

IBAN SK92 7500 0000 0040 3005 1667
BIC/ SWIFT: CEKOSKBX
Názov účtu: Asociácia mažoretkového športu Slovensko (AMaS)
Peňažný ústav: ČSOB